Пастир от село Сотиря е човекът, успял първи да задържи издирвания

...
Пастир от село Сотиря е човекът, успял първи да задържи издирвания
Коментари Харесай

Пастир заловил първи издирвания за убийството на дете в с. Сотиря

Пастир от село Сотиря е индивидът, съумял първи да задържи издирвания за убийството на 7-годишно дете Мартин Трифонов, за което заяви през вчерашния ден и полицията.  Той заловил Мартин и даже го завързал, само че обвиненият съумял да се освободи и да избяга, споделиха проверяващи през вчерашния ден.  

Пастирът е младо момче на име Ганчо, съобщи bTV. Той споделя, че 21-годишният Мартин привлякъл вниманието му, тъй като се държал неестествено и веднага го подгонил. Настигнал го, само че Мартин оказал опозиция, при което пастирът го повалил на земята.

„ Накарах го да се съблече и му споделих: „ Кажи в този момент, какво направи с това момиче, за какво го унищожи? ”. Ударих го два-три пъти, той отскочи и избяга ”, добави Ганчо. Тогава пастирът се обадил на полицията, при което почнала двучасовата хайка с гонене, приключила със задържането на обвинения. По информация на полицията, той е оказал опозиция при ареста и е бил прострелян в крайници, след което е откаран в болница. Очаква се в понеделник най-рано да му бъде повдигнато обвиняване.

Потаен и без задръжки - по този начин разказват хората в Сотиря 21-годишния мъж. Разказват, че ден преди жестокото закононарушение, обвиненият закачал тяхното момиченце, на възрастта на убитото дете.

Бабата на Мартин Трифонов признава, че преди време внукът й е посягал на друго момиче.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР